מתכון לבראוניז שוקולד לבן

 
בראוניז שוקולד לבן
בראוניז שוקולד לבן צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 08:04 08/11/2011

עוגת בראוניז מנוקדת בשבבי שוקולד לבן שכיף לנשנש לצד כוס הקפה או התה של הבוקר

 
 
 
 
 

תבנית מלבנית בגודל 27 ס"מ על 17 ס"מ

 

מצרכים:

500 גרם שוקולד לבן קצוץ

75 גרם חמאה רכה

3 ביצים 

170 גרם סוכר

180 גרם קמח תופח

קורט מלח 

180 גרם אגוזי לוז קלויים, קלופים וקצוצים דק

1 כפית תמצית וניל

 

אופן הכנה:

  • ממיסים בבאן מארי 100 גרם שוקולד לבן עם חמאה.
  • מערבלים במיקסר את הביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  • מקפלים את תערובת הביצים לתוך תערובת השוקולד המומס, מוסיפים קמח ומלח ומערבבים בתנועות קיפול.
  • מוסיפים לתוך התערובת את יתרת השוקולד הלבן הקצוץ, האגוזים ותמצית הוניל ומערבבים.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 במשך כ-30 דקות.

 

לתכנית המלאה>>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פיצה יוונית

שייק שכבות יוגורט - פירות

שייק שוקו בננה

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.