מתכון לכדורי שוקולד עם סוכריות צבעוניות

 
שווה להתאפק ממש עוד קצת עד שהם יתקררו ויתמצקו במקרר
שווה להתאפק ממש עוד קצת עד שהם יתקררו ויתמצקו במקרר צילום: שי רובין
 
עודכן 07:49 06/11/2011

עזבו את התירוץ הקבוע - אנחנו מכינים אותם בשביל הילדים, ופנקו את עצמכם בממתק השוקולדי שתמיד מחזיר אותנו לתקופת הילדות. עצה שלנו: נסו להתאפק ולא לנשנש מהתערובת בזמן שהיא עוד בקערה, יצאו לכם הרבה יותר כדורי שוקולד להתענג עליהם אחר כך

 
 
 
 
 

 

מצרכים ל-20 כדורי שוקולד: 

300 גרם פתי בר (אפשר גם עוגיות או שאריות של עוגה)

3/4 כוס סוכר

6 כפות אבקת קקאו

150 גרם חמאה מרוככת

100 גרם שוקולד, שבור לקוביות

1 כף ליקר שוקולד

1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק (לא חובה)

1/3 כוס חלב פושר

 

20 עטרות נייר

  

לציפוי:

שבבי קוקוס או סוכריות צבעוניות קטנטנות

 

אופן הכנה: 

  • מניחים את הביסקוויטים, העוגיות או העוגות במעבד מזון ומרסקים לקבלת פרורים דקים.
  • שמים את הפירורים שהתקבלו בקערת הכנה. מוסיפים את הסוכר ואבקת הקקאו ומערבבים.
  • מוסיפים את החמאה המרוככת ומערבבים היטב.
  • יוצקים את החלב לסיר קטן ומחממים על להבה נמוכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים אל תערובת הביסקוויטים, מערבבים תוך לישה והוספת האגוזים הקצוצים.
  • מרטיבים את הידיים, צרים כדורים מהתערובת.
  • אם התערובת רכה מדי והכדורים לא מקבלים צורה נאה, מכניסים אותה למקרר לשעה, מוציאים וצרים כדורים.
  • מפזרים על צלחת שטוחה שבבי שוקולד,סוכריות צבעוניות או קוקוס, מגלגלים בצלחת את כדורי השוקולד ומניחים בעטרות נייר. שומרים במקרר.

 

המתכון באדיבות פסקל פרץ רובין - בשלנית, אופה, עיתונאית ובעלת פורטל קולינארי שכולל שלל מתכונים מוצלחים עם תמונות מרהיבות, טיפים חשובים וסרטוני וידאו שיקלו עליכם את המלאכה במטבח.

 

מחפשים עוד מתכונים שילדים אוהבים? נסו את אלה:

שבלולי פיצה

עוגיות חמאה בצורות

מאפה תירס וגבינות

מאפה פתיתים מוקרם

 

המתכון עשה לכם חשק למתוק? כנסו לעולם השוקולד הכי ממכר ברשת

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.