מתכון למרק עוף וירקות

 
תמיד טוב שיש במקרר מרק עוף עשיר בירקות
תמיד טוב שיש במקרר מרק עוף עשיר בירקות צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 09:10 07/11/2011

מקבלים את החורף עם מרק עוף עשיר עם פריקה, עשבי תיבול ושלל ירקות

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 חלקי עוף (אין חשיבות לחלקי העוף)

1/2 כוס פריקה שטופה מושרת במים חמים כ- 15 דקות

3 תפוחי אדמה

2 בטטות

2 קישואים

1 בצל

2 גזרים

4 פרחי כרובית

1 כוס קוביות דלעת או דלורית

חופן פטרוזיליה

חופן כוסברה

חופן שמיר

2 ליטר מים

1 כף כורכום

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מטגנים במחבת את העוף מכל הצדדים.
  • חתוכים את כל הירקות לגודל בינוני.
  • מטגנים בסיר את הבצל ומוספים את שאר הירקות מהקשה ביותר לקל.
  • מוסיפים לסיר את העוף, מערבבים מעט, מתבלים, מוספים את המים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הפריקה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ - 10 דקות.
  • מוספים לסיר את עשבי התיבול, מבשלים עוד כ - 5 דקות נוספות ומגישים.

 

לתכנית המלאה>>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מרק אדום

מרק עדשים וחזה אווז

קרוטונים ביתיים

קובה מטוגנת

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.