מתכון למינט סטייק

 
אם אתם קרניבורים זאת המנה בשבילכם
אם אתם קרניבורים זאת המנה בשבילכם צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:05 11/11/2011

אין כמו מנה של נתח בשר צלוי, רך ועסיסי על מצע של ירקות חלוטים בתיבול עדין

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 פרוסות דקות של אנטריקוט (150 גרם כל אחת)

15 אספרגוסים נקיים

15 שעועית תורכית

250 גרם תרד

שמן אבוקדו

4 שיני שום

לימון

צ'ילי אדום טרי

מלח גס ופלפל

1 כף חרדל דיז'ון גרגרים

 

אופן הכנה:

  • חולטים את האספרגוס והשעועית התורכית במשך דקה בתוך קערה עם מים רותחים, מוציאים ומעבירים לצינון של כ - 1/2 דקה בתוך קערת מים קרים עם קרח (לעצירת הבישול).
  • פורסים את שיני השום ואת הצ'ילי.
  • מחממים מחבת גדולה וכבדה עם שמן ומקפיצים את כל הירקות יחד במשך כ - 2 דקות.
  • מוציאים את השעועית והאספרגוס לצלחת ושומרים במקום חם (אפשר לכסות בנייר כסף על מנת לשמור על החום).
  • שמים מעט שמן במחבת וצרובים את הסטייק כ - 1/2 דקה מכל צד.
  • מניחים את הירקות על צלחת הגשה, מעליהם מניחים את הסטייק, מפזרים מעט מלח גס ומגישים עם כף חרדל דיז'ון גרגרים בצד.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מעורב ירושלמי

ארטישוק במילוי פטריות ועשבי תיבול

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.