מתכון לתחתיות ארטישוק במילוי פטריות

 
המנה הזאת תקצור אינספור מחמאות
המנה הזאת תקצור אינספור מחמאות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:06 11/11/2011

מנה מרשימה וטעימה של תחתיות ארטישוק במילוי פטריות, עשבי תיבול וצנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 תחתיות ארטישוק

1 בצל

2 חבילות פטריות טריות

צרור שמיר

צרור עירית

1 ביצה

3 כפות פירורי לחם

5 כפות צנוברים

קורט אגוז מוסקט

 

לרוטב:

1 בצל

1 סלרי

1 ו - 1/2 כוסות מים

1 כף אבקת מרק עוף

מיץ מלימון אחד

פלפל שחור ומלח

 

אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצל ומטגנים אותו במחבת חמה עם מעט שמן עד להזהבה.
  • קוצצים את הפטריות,השמיר והעירית ומוסיפים אותם למחבת.
  • מוסיפים לתערובת פירורי לחם, ביצה טרופה, צנוברים, מלח, פלפל וקורט אגוז מוסקט ומערבבים.

 

להכנת הרוטב:

  • מטגנים בסיר עמוק ורחב בצל קצוץ עד להזהבה.
  • קוצצים את הסלרי לקוביות, מוסיפים אותם לסיר ומערבבים.
  • מוסיפים לסיר את המים, אבקת מרק העוף ומתבלים עם מיץ לימון, פלפל ומלח.

 

להרכבת המנה: 

  • ממלאים את תחתיות הארטישוק במילוי הפטריות ועשבי התיבול.
  • מניחים את תחתיות הארטישוק זו לצד זו בתוך הסיר עם הרוטב, מכסים, ומבשלים במשך כ 30-40 דקות.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מעורב ירושלמי

מינט סטייק

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.