מתכון למאפינס בננה ותמרים

 
שילוב מתוק כמו דבש של בננה ותמר
שילוב מתוק כמו דבש של בננה ותמר צילום: שלומי בנעטיה
 
עודכן 19:50 11/11/2011

אין לכם הרבה זמן ואתם רוצים קינוח מתוק? הכינו מאפינס בננה ותמרים שישאיר אתכם עם טעם של עוד

 
 
 
 
 

מצרכים (12 מאפינס בינוניים):

120 גרם חמאה

180 גרם סוכר

2 ביצים בגודל XL

210 גרם קמח

6 גרם סודה לשתייה

240 גרם בננות מעובדות למחית

60 גרם שמנת חמוצה

60 גרם אגוזי מלך

100 גרם תמרים מסוג מג'הול, חתוכים לשישיות

 

לסירופ הסוכר:

135 גרם סוכר

100 מ"ל מים

 

אופן הכנה:

  • מקציפים במיקסר את החמאה, הסוכר והביצים במשך כ-10 דקות.
  • מערבבים בקערה את הקמח והסודה לשתיה, מוסיפים אותם לקערת המיקסר תוך ערבוב איטי עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים לתערובת את הבננות (שעובדו קודם לכן במעבד המזון), השמנת החמוצה ולבסוף את האגוזים והתמרים.
  • מזלפים את התערובת לתבנית סיליקון עם שקעים למאפינס.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד 20 דקות בשליש התחתון של התנור.

 

להכנת סירופ הסוכר:

  • מרתיחים בסיר את המים והסוכר.
  • מברישים פעמיים את המאפינס בעודם חמים. מגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת פיסטוק ואגסים בחושה

עוגת לימון ומרציפן בחושה

עוגיות פיננסייר שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.