טיפים להכנת עוגות שמרים

 
עודכן 17:29 11/11/2011

הקונדיטור דודו אוטמזגין מגלה את הסודות להכנת עוגת שמרים מושלמת. וגם: מתכון לקראנץ' אגוזים

 
 
 
 
 

עוגת קראנץ' אגוזים

 

מצרכים:

1 ק"ג קמח

10 גרם מלח

50 גרם שמרים טריים

400 גרם חמאה רכה

200 גרם סוכר

4 ביצים

200 מ"ל מים

 

למילוי:

200 גרם אגוזים טחונים

150 גרם סוכר

1 ביצה

 

אופן הכנת המילוי:

  • מערבבים את האגוזים עם הסוכר והביצה ומקררים.

 

אופן הכנה:

  • מערבלים במיקסר עם וו לישה את הביצים, החמאה, הסוכר והמים.
  • מוסיפים את הקמח, המלח והשמרים.
  • לשים את הבצק במשך 20 דקות עד שהוא משתחרר מדפנות קערת המיקסר.
  • מתפיחים את הבצק בטמפ' החדר למשך 1/2 שעה.
  • מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד.
  • מחלקים את הבצק ל-3 לאחר מכן פותחים את הבצק בעובי של 3 מ"מ, מורחים את המילוי , קולעים צמה ומורחים ביצה.
  • מתפיחים למשך 45 דקות.
  • לאחר מכן אופים בטמפ' של 155 מעלות במשך 45 דקות בתנור מחומם מראש.

 

טיפים להכנת עוגות מוס שוקולד

טיפים להכנת עוגה בחושה מושלמת

טיפים להכנת קינוחים בכוסות

טיפים להכנת פרלינים בבית

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.