משדרגים את הסנדביץ' • פסטו זעתר וחמאת פטרוזיליה

 
לטובת הכנת פסטו, גוונו והחליפו את הבזיליקום בזעתר
לטובת הכנת פסטו, גוונו והחליפו את הבזיליקום בזעתר צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:53 14/11/2011

גרסה מיוחדת לממרח פסטו שעושה שימוש בזעתר במקום בבזילקום. מומלץ למרוח בתוך סנדביץ' או להוסיף לרוטב שמנת קלאסי. וגם: חמאה מתובלת בניחוח שום ופטרוזיליה

 
 
 
 
 

פסטו זעתר

שינוי מרענן לפסטו הבזיליקום המוכר והמסורתי - פסטו זעתר.

 

מצרכים:

3 כוסות עלי זעתר טריים

1/4 כוס שקדים קלויים

4 כפות גבינת פרמזן

1 כף חומץ שרי

1 כף מי סוכר

1 שן שום

1/2 כוס שמן זית

 

אופן הכנה:

  • טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים ומגישים עם לחם או פסטה.

 

חמאת פטרוזיליה

הממרח שישדרג לכם את פרוסת הלחם

 

מצרכים:

200 גרם חמאה

2 כוסות פטרוזיליה

1 כפית סויה

2 שיני שום

 

אופן הכנה:

  • טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים ומגישים עם לחם.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט עשבי תבלין

קבב קישואים עם טחינה - יוגורט

ברבוניות בפפיוט תימין

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.