מתכון לקבב קישואים וטחינת יוגורט

 
מתאים גם לצמחוניים - קבב קישואים
מתאים גם לצמחוניים - קבב קישואים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:55 14/11/2011

אומרים קבב וחושבים מיד על בשר? חכו שתטעמו את הגרסה הצמחונית - קבב קישואים עם מטבל של טחינת יוגורט ירוקה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

8 קישואים מגוררים

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

100 גרם גבינת פטה

100 גרם שקדים קלויים

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתושות

3/4 כוס בורגול מושרה

1/2 כוס נענע קצוצה

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 ביצים

1 כוס פירורי לחם

מלח ופלפל שחור

 

לטחינת היוגורט הירוקה:

1 צרור פטרוזיליה חלוטה

3 כפות מי קרח, לדילול

1 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס יוגורט 3% שומן

3 כפות מיץ לימון

מלח ופלפל

  

אופן הכנה:

  • מגררים את הקישואים וסוחטים היטב.
  • מניחים את גרדת הקישואים בקערה ביחד עם שאר המצרכים ומאחדים לתערובת אחידה (במידה והתערובת דביקה מידי מוסיפים מעט פירורי לחם ואם היא יבשה מידי מוסיפים עוד ביצה).
  • יוצרים מהתערובת קציצות-קבב ומטגנים במחבת או בפלטת גריל משני הצדדים.

 

טחינת היוגורט הירוקה:

  • טוחנים את הפטרוזיליה עם מעט מים קרים בבלנדר.
  • מערבבים את כל החומרים בקערה, מוסיפים את מחית הפטרוזיליה ומערבבים היטב.
  • מגישים את הטחינה הירוקה לצד קבב הקישואים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פסטו זעתר וחמאת פטרוזיליה

סלט עשבי תבלין ועלי גפן צעירים

פילה ברבוניה בפפיוט תימין

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.