מתכון לפילה ברבוניה עם תפוחי אדמה

 
רק להכניס לשקית אפיה, לאפות בתנור ובתאבון
רק להכניס לשקית אפיה, לאפות בתנור ובתאבון צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:57 14/11/2011

מניחים את כל מרכיבי המנה בתוך שקית קוקי, מכניסים ל-12 דקות לתנור ומתמוגגים מהריחות והטעמים. ברבוניות ביין ותימין לצד צ'יפס מרווה

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 פילה ברבונייה

4 ענפי תימין

4 כפיות יין לבן (סוביניון בלאן)

1 שן שום

40 גרם חמאה

4 כפיות שמן זית

1 כפית קליפת לימון מגוררת

4 תפוחי אדמה

מלח ופלפל שחור

 

לצ'יפס המרווה:

עלי מרווה

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפוחי האדמה במים וחותכים כל אחד מהם ל - 4 קוביות בגודל 5 ס"מ.
  • פורסים את השום לפרוסות דקות.
    מניחים בניילון המותאם לאפייה (קוקי) את כל מרכיבי המנה ומתבלים (יש להניח מתחת לפילה הדג קובית חמאה ולהניחו בשקית כך שהעור כלפי מעלה ובשר הדג כלפי מטה בצמוד לקוביית החמאה).
  • עוטפים את המצרכים באמצעות הניילון וקושרים היטב בחוט.
  • אופים את המנה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ - 12 דקות ומגישים חם.

 

להכנת צ'יפס המרווה:

  • מכניסים את עלי המרווה לסיר טיגון ללא שמן ומכינים לפי תכנית של צ'יפס. אם אין אפשר להאפות את עלי המרווה בתנור למספר דקות.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פסטו זעתר וחמאת פטרוזיליה

סלט עשבי תבלין ועלי גפן צעירים 

קבב קישואים וטחינת יוגורט  

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.