מתכון לשוקרוט

 
אין כמו לבשל את השוקרוט על פלטת השבת
אין כמו לבשל את השוקרוט על פלטת השבת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:04 18/11/2011

תבשיל גרמני קלאסי הדורש בישול ארוך ומורכב מכרוב, נקניקים ובשרים מעושנים ותפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 קילו כרוב לבן

250 גרם חזה אווז מעושן

6-8 נקניקיות בקר טריות מעושנות

צרור שמיר

4 עלי דפנה

ליטר בירה לבנה בהירה

3 גזרים

2 בצלים גדולים

10 שיני שום

4-5 תפוחי אדמה קטנים

קילו בשר מספר 2 חתוך לקוביות

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הכרוב והבצל דק וקולפים ומגרדים את הגזרים.
  • פורסים את הבצל דק ומטגנים בסיר גדול וכבד עם חצי כוס שמן קנולה את הבצל, הגזר השום, חזה האווז והכרוב.
  • מוסיפים לסיר את הבירה ומבשלים במשך כ-20 דקות על להבה בינונית.
  • חותכים את הבשר לקוביות ומוסיפים אותו ואת הנקניקיות לתוך הסיר. 
  • מניחים את הסיר על פלטה חשמלית לבישול של 8-9 שעות. מניחים את התבשיל החם על צלחת רחבה ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

אוסובוקו עגל

חמין מקרוני

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.