מתכון לעוגיות גבינה מלוחות

 
למה לא לגוון ולהכין עוגיות מלוחות?
למה לא לגוון ולהכין עוגיות מלוחות? צילום: שלומי בנעטיה
 
עודכן 07:56 20/11/2011

עוגיות מלוחות ונימוחות עם גרעיני חמניה ודלעת, זרעי פשתן, פרג וגבינת גרוייר. לא תפסיקו לנשנש

 
 
 
 
 

מצרכים:

100 גרם חמאה

1 ביצה

1/2 כפית מלח

280 גרם קמח

6 גרם אבקת אפייה

1 כף גרעיני חמניות

1כף גרעיני דלעת

1 כף זרעי פשתן

1 כפית פרג לא טחון

1 כפית שומשום לא קלוף

120 גרם גבינת גרוייר מגוררת

50 גרם יוגורט

 

אופן הכנה:

  • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הביצה והמלח.
  • מוסיפים לקערת המיקסר את כל החומרים היבשים והגבינה המגוררת ומערבבים 1/2 דקה.
  • מוסיפים את היוגורט ומערבבים במשך עוד 1/2 דקה.
  • יוצרים מהבצק גלילים ומקפיאים למשך כחצי שעה עד שעה.
  • פורסים את הגלילים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות כ 22-20 דקות.

 

להמרת מידות ומשקלים >>>

 

לתכנית המלאה>>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגיות צ'דר ופרמזן

חטיפי גרנולה

עוגיות שוקולד וליקר דובדבן

 

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.