מתכון לסלט אטריות צלופן עם בשר טחון

 
שעועית, זכוכית וצלופן. 3 שמות לאטריה אחת
שעועית, זכוכית וצלופן. 3 שמות לאטריה אחת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:01 20/11/2011

אטריות הצלופן, המוכרות יותר כאטריות שעועית, מהוות בסיס נהדר למגוון סלטים. והפעם: סלט אטריות עם בשר טחון, עגבניות תמר ורוטב מפתיע

 
 
 
 
 

מצרכים: 

200 גרם אטריות צלופן

200 גרם בשר טחון

1 פלפל ירוק חריף

10 עגבניות שרי תמר

2 ענפי סלרי

3 כפות בצל ירוק

3 כפות בצל סגול

1/4 כוס מיץ לימון

1 כפית פיש סוס (רוטב דגים)

1 כפית סויה

מעט שמן שומשום

3 כפות שמן תירס

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את האטריות במים רותחים.
  • מטגנים במחבת עם שמן את הבשר עד שהוא משנה את צבעו ומצננים מעט.
  • קוצצים את הבצלים והפלפל החריף וחוצים את העגבניות.
  • מערבבים את האטריות המבושלות יחד עם הבשר ושאר המרכיבים. מגישים קר.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

רביולי אורז עם טונה אדומה ואבוקדו

סלט אטריות אורז שחורות

אטריות ביתיות

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.