מתכון לרביולי אורז עם טונה אדומה

 
רק לטבול את דפי האורז בקערת מים חמים וזה מוכן
רק לטבול את דפי האורז בקערת מים חמים וזה מוכן צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:21 20/11/2011

מנה אסייתית מרשימה - קוביות טונה אדומה ברוטב עגבניות ושמן שומשום עטופים בדפי אורז

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 דפי אורז

2 אבוקדו טריים

200 גרם טונה אדומה

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1 כף בצל שאלוט

מלח פלפל

 

לרוטב:

1 פלפל אדום חריף

2 כפות רוטב דגים

מעט שמן אבוקדו

1/4 כפית שמן שומשום

4 כפות מיץ לימון

1 כפית עירית קצוצה

1 כפית בצל שאלוט

1 כפית עגבניות

1 כפית פלפל ירוק חריף

2 כפיות מירין

 

אופן הכנה:

  • חותכים את האבוקדו לקוביות, קוצצים את הבצל השאלוט ואת הכוסברה ומערבבים בתוך קערה עם פלפל שחור ושמן אבוקדו.
  • חותכים את הטונה לקוביות קטנות.
  • מניחים על צלחת הגשה את תערובת האבוקדו ומעליה מניחים מספר קוביות טונה.
  • טובלים את דפי האורז במים רותחים לכמה שניות ומעבירים אותם למגבת מטבח נקייה ליבוש קצרצר ומקפידים שהעלה לא יקרע.
  • מניחים את דף האורז על גבי הטונה ותערובת האבוקדו ומכסים.
  • מערבבים בקערית את המירין, מיץ הלימון, שמן שומשום ושמן אבוקדו.
  • קוצצים בצל שאלוט, פלפל אדום חריף, עגבניות ועירית, מוסיפים לרוטב שבקערית ומערבבים.
  • יוצקים על דף האורז  את הרוטב ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל התוכניות מתוך התכנית:

סלט אטריות צלופן

סלט אטריות אורז שחורות

אטריות ביתיות

 

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.