מתכון לאטריות ביתיות

 
החליפו את שקדי המרק והכופתאות באטריות תוצרת בית
החליפו את שקדי המרק והכופתאות באטריות תוצרת בית צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:40 20/11/2011

אטריות תוצרת בית מקמח תפוחי אדמה שישדרגו לכם את צלחת המרק. תוספת נהדרת לנמנעים מאכילת גלוטן ולחג הפסח

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 כוס קמח תפוחי אדמה

1/2 כוס מים

6 ביצים טרופות

מלח ופלפל

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את הקמח והמים.
  • מוסיפים לתערובת את הביצים הטרופות, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
  • מחממים במחבת שמן, יוצקים לתוכה שכבה דקה מהבלילה ומטגנים בדומה להכנת חביתה דקיקה משני הצדדים עד להזהבה.
  • מגלגלים כל חביתה לגליל ופורסים לרצועות דקיקות. מגישים עם מרק.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט אטריות צלופן

רביולי אורז עם טונה אדומה ואבוקדו

סלט אטריות אורז שחורות

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.