מתכון לפסטה עם עוף ברוטב פסטו

 
משרה העוף והקישואים מעניקים למנה טעם מופלא
משרה העוף והקישואים מעניקים למנה טעם מופלא צילום: מכללת השף
 
עודכן 07:53 21/11/2011

לא יודעים מה לאכול, חזה עוף או פסטה? קבלו מנה שמשלבת את השניים ועוטפת אותם ברוטב פסטו ארומטי

 
 
 
 
 

מצרכים:       

1/2 ק"ג חזה עוף

4 קישואים

1/2 ק"ג פסטה קצרה

 

למרינדה:        

50 מ"ל שמן זית

קורט פלפל גרוס

קורט מלח גס

1 כפית גרירת לימון

מיץ מחצי לימון

50 מ"ל יין לבן

 

לרוטב פסטו:

2 כוסות עלי בזיליקום (200 גרם)

4 שיני שום

100 גרם צנובר קלוי

50 מ"ל שמן זית

1/2 כפית מלח גס

                   

אופן הכנה:  

  • חותכים את הקישואים לפרוסות.      
  • מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומשרים בתוכה את חזה העוף והקישואים למשך 1/2 שעה.
  • צולים על גבי מחבת פסים במשך כ- 1/2 דקה מכל צד את חזה העוף ובסיום מכניסים את העוף לתנור שחומם לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 4 דקות.
  • צולים את פרוסות הקישואים על מחבת פסים למשך כדקה מכל צד.
  • טוחנים במעבד מזון את חומרי הפסטו עד ליצירת מסה אחידה.
  • מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.
  • מחממים במחבת את הפסטו, מוסיפים את הפסטה, מקפיצים למשך דקה, מוסיפים את הקישואים ואת חזה העוף ומבשליםבמשך דקה או שתיים נוספות. מגישים חם.

 

המתכון באדיבות שליו קמחי למכללת השף, המכללה המובילה ללימודי קולינריה. 

 

מחפשים עוד מתכונים טעימים ומהירים להכנה? נסו את אלה:

פשטידת בצל

סלט קולסלאו

סלט כרוב אדום

חזה עוף בעשבי תיבול

שניצלים במגוון ציפויים

פוקצ'ה ביתית

4 סלטי חצילים

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.