מתכון לקרפ סוזט עם רוטב תפוזים

 
עודכן 11:46 20/11/2011

קשה להאמין, אך מתברר שמאכלים רבים נוצרו מטעויות. השפית לילך גרמן מספרת על הטעויות שקרו במטבח והפכו לקינוחים הטעימים והמפורסמים שאנו מכירים. וגם: מתכון לקרפ סוזט עם רוטב תפוזים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 כוס קמח מנופה

1 כוס חלב

קורט מלח

60 גרם חמאה מומסת

2 ביצים

 

לרוטב:

מיץ מ-2 תפוזים

גרידת תפוז מ-2 תפוזים

50 גרם חמאה

פילה פירות הדר

1/3 כוס ליקר גרנד מרייניר

 

אופן הכנה:

  • מכינים בלילה מהקמח, הביצים, החלב, החמאה המומסת והמלח.
  • משמנים קלות מחבת טפלון, יוצקים לתוכה את הבלילה כך שתכסה את כל תחתית המחבת.
  • הופכים את הקרפ לצד השני, מטגנים במשך כדקה, מקפלים את הקרפ לחצי ועוד חצי (ליצירת משולש) ומוציאים מהמחבת.

 

להכנת הרוטב:

  • מצמצים בתוך מחבת על אש בינונית את מיץ התפוזים עם גרידת התפוז.
  • מוסיפים למחבת את החמאה, פילה התפוזים ואת הקרפים המקופלים למשולשים ומחממים ביחד עם הרוטב במשך כ-3 דקות.
  • מוסיפים למחבת את הליקר ומבעירים את המחבת. מסירים מהאש ומגישים חם.

 

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.