מתכון לסלט שומר ואבוקדו (בישבש)

 
לשומר טעם עדין של אניס
לשומר טעם עדין של אניס צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 15:13 20/11/2011

מחפשים תוספת ססגונית עם טעם דומיננטי שתשתלב עם מנת הבשר? הכינו סלט שומר ואבוקדו עם אגוזי מלך קלויים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 שומר

2 אבוקדו

1 בצל סגול

2 כפות עלי סלרי

1 פלפל ירוק חריף

1 כף נענע

2 כפות פטרוזיליה

3 צנוניות

מלח

שמן אבוקדו

מיץ לימון

100 גרם אגוזי מלך

 

אופן הכנה:

  • פורסים את השומר, הצנוניות ואת הפלפל החריף.
  • קולפים את האבוקדו וחותכים אותו לקוביות.
  • קוצצים את הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והנענע.
  • מעבירים את כל הירקות ועשבי התיבול לקערה, שופכים מעל מעט שמן אבוקדו ומלח ומערבבים.
  • מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לכ - 1/2 שעה לספיגת הטעמים.
  • קולים את האגוזים במחבת ללא שמן מצננים מעט וקוצצים דק.
  • מוציאים את הסלט מהמקרר, מפזרים אגוזים קצוצים מעל, מעטרים במספר עלי נענע ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט חצילים

אסובוקו עגל וירקות שורש

פנקייקס בננות

מוס שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.