מתכון לסלט חצילים

 
לחתוך, לערבב, לטגן ולהגיש לשולחן
לחתוך, לערבב, לטגן ולהגיש לשולחן צילום: מתןוך התכנית
 
עודכן 15:35 20/11/2011

סלט חצילים מטוגנים בשמן עמוק עם תערובת שמשלבת רצועות מלפפונים חמוצים, בצל סגול ופלפל אדום

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חציל

3 מלפפונים חמוצים

3 פלפלים אדומים קלויים וקלופים

1 בצל סגול

3 כפות פטרוזיליה

3 כפות נענע

מיץ לימון

מלח גס

שמן זית

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • פורסים את החציל לרצועות של 1 ס"מ לערך.
  • מפזרים על החצילים מעט מלח גס ומניחים על מסננת עד להוצאת הנוזלים.
  • מטגנים את החצילים במחבת עם שמן עמוק עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומניחים בצד.
  • חותכים את המלפפונים, הפלפלים הקלויים והבצל הסגול לרצועות.
  • קוצצים את הפטרוזיליה והנענע.
  • מערבבים את הירקות ועשבי התיבול בקערה, מוסיפים מיץ לימון, מלח ושמן אבוקדו ומערבבים.
  • מניחים את החצילים על צלחת הגשה, מעליהם מניחים את תערובת הירקות ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט שומר ואבוקדו

אוסובוקו עגל וירקות שורש

פנקייקס בננות

מוס שוקולד

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.