מתכון לבייגל אמריקאי

 
הפחמימה עם החור • הכי אמריקאי וטעים שיש
הפחמימה עם החור • הכי אמריקאי וטעים שיש צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:37 25/11/2011

מרוח עם גבינת שמנת, פרוסת סלמון ועלה חסה רענן מעל. כך תכינו בייגל אמריקאי

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות קמח לחם

¼1 כוסות מים

1/2 כפית מחוקה שמרים שמרית

 

לבצק הבייגל:

1 ק"ג קמח לבן

2 כוסות מים קרים מאוד

1 כפית שמרים שמרית

1 כף מלח

בצק מקדים (ראו מצרכים לעיל)

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל חומרי הבצק "המקדים" במיקסר עם וו לישה במשך 2 דקות.
  • מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים 6 שעות בטמפרטורת החדר.

 

להכנת בצק הבייגל:

  • לשים את כל חומרי הבייגל, כולל הבצק המקדים 2 דקות במהירות איטית ו-4 דקות במהירות בינונית.
  • מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומשהים למשך חצי שעה.
  • מחלקים את הבצק ל-20 יחידות ונותנים להן לנוח 20 דקות.
  • יוצרים מכדורי הבצק בייגלים ומתפיחים כשעה.
  • אופים את הבייגלים על גבי נייר אפייה בטמפרטורה של 230 מעלות במשך כ- 15 דקות.

 

לתכנית המלאה>>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

לחמניות עם צימוקים ואגוזים

לחמניות סובין וקימל

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.