מתכון לצלעות טלה ברוטב נענע ולימון

 
צלעות טלה עסיסיות ובשרניות
צלעות טלה עסיסיות ובשרניות צילום: מתטך התכנית
 
עודכן 08:42 25/11/2011

מנה עיקרית כמו במסעדות גורמה - צלעות טלה עסיסיות ברוטב של נענע ולימון

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 קילו צלעות טלה קצרות ופרוסות

1 כוס נענע

2 שיני שום כתושות

3 בצלצלי שאלוט

4 פטריות שמפניון

3 כפות שמן זית

4 כפות מיץ לימון

1 כף קמח לבן

1 כף סוכר חום

1 כף דבר

1.5 כוסות מים חמים

מלח גס ופלפל גרוס

 

אופן הכנה:

  • קוצצים את בצלצלי השלוט הפטריות והנענע.
  • מטגנים בסיר קטן עם שמן זית את בצלצלי השאלוט, מוסיפים את השום ומערבבים.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים והמים ומפזרים את כף הקמח מעל (לא חובה).
  • מבשלים במשך כמה דקות על אש קטנה ומכבים את האש.
  • טוחנים את התערובת שבסיר בעזרת מערבל ידני.
  • מחזירים את הסיר לבישול קצר נוסף ומוסיפים מלח ופלפל על פי הטעם.

 

להכנת הצלעות:

  • מתבלים את הצלעות בעדינות עם מלח ופלפל גרוס.
  • מחממים היטב מחבת פסים עם מעט שמן זית ומטגנים את הצלעות טיגון קצר של 2-3 דקות מכל צד.
  • מוציאים, מניחים בצלחת הגשה ויוצקים את רוטב הנענע מעל.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פילה בקר צלוי ברוטב בצלצלי שאלוט

כדורי בשר ברוטב אננס

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.