אפייה בלי גלוטן • מתכון לעוגת פאדג' שוקולד

 
עודכן 12:44 04/12/2011

הקונדיטור דודו אוטמזגין מכיר את מגבלות הצליאק מקרוב, בנו בין ה-8 רגיש לגלוטן ובזכותו יש בקונדיטוריה לא מעט מאפים שמתאימים לאלה שלא יכולים לצרוך גלוטן. וגם: מתכון לעוגת פאדג' שוקולד עם מוס שוקולד לבן

 
 
 
 
 

עוגת פרינסס ללא גלוטן


מצרכים לפאדג' השוקולד:
6 חלבונים
6 חלמונים
350 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה200 גרם סוכר


למוס:
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
150 גרם שוקולד לבן

 

אופן הכנת הפאדג':

  • ממיסים את החמאה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד להמסה.
  • מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד המומס ומקציפים במיקסר את החלבונים עם הסוכר.
  • מוסיפים את השוקולד בתנועות קיפול לחלבון המוקצף.
  • יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית בקוטר 26.
  • אופים בתנור בטמפ' של 170 מעלות במשך 45 דקות.
  • מוציאים ומקררים למשך 6 שעות לפחות.
  • הכנת המוס: מרתיחים 250 מ"ל (מיכל אחד) שמנת מתוקה.
  • לאחר הרתיחה מוסיפים 150 גרם שוקולד לבן ומקררים למשך 24 שעות.
  • לאחר הקירור מקציפים את התערובת של השוקולד המומס עם יתרת השמנת המתוקה עד לקבלת מוס יציב.
  • יוצקים את המוס על תחתית הפאדג' ומקררים שוב למספר שעות לפני ההגשה להתייצבות המוס.
 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.