חרדה וסיפוק נפגשים באילת • ניב גלבוע ממשיך בדיאטה

 
ביחד עם רועי המאמן
ביחד עם רועי המאמן צילום: מתוך המגזין
 
עודכן 07:52 12/12/2011

איך מצליחים להתמודד עם דיאטה אדוקה כשמסביב המון אוכל ואינספור קלוריות. ניב גלבוע חוזר מכנס עיתונאים באילת ומספר על האתגר שניצב בפניו

 
 
 
 
 

אילת אירחה בשבוע שעבר את כנס העיתונאים. היה קר, אי אפשר היה כמובן ללכת לים (לא שבשיא הקיץ הייתי הולך) ובכל מדרכה וזווית רחוב פגשת עמית מהערוץ ההוא ומהעיתון האחר. האתיקה העיתונאית עלתה לדיון, חוק ההשתקה והאירועים הקשים בערוץ הציבורי. אבל לי בראש היו דברים אחרים לגמרי. אפילו כשישבתי בפאנל שדן בתרבות הדיון ברדיו - חשבתי על דבר אחד - איך אצליח לעזאזל לשמור.

 

השבוע באילת היה מלא סיכונים ובעיות. תחשבו - ארוחות בוקר ענקיות במלון, מסיבות קוקטייל עמוסות אלכוהול ונישנושים ומסעדות בהן אכלנו ארוחות ערב.

 

וכך, בעודי יושב על הבמה ושומע את רון קופמן משתלח מימין וחיים יבין מרגיע משמאל, אני הייתי בחרדה. החרדה הזו התחלפה מהר מאד בסיפוק - שגם פה, עם כל השפע והפיתויים, אפשר להמשיך כרגיל. ארוחת הבוקר למשל - נכון, השפע היה עצום, אבל מי רוצה בבוקר 20 סוגי ריבות, מאפים ועשרות סוגי דגים מעושנים? אכלתי כמו בבית, 2 פרוסות עם גבינות לא שמנות והרבה ירקות. ובמשך היום? הכל לפי השיטה. כל 3 שעות משהו נכנס לפה, חטיף אנרג'י למשל. ככה לא הייתי רעב בארוחת צהריים וגם לא בערב, אפילו במסעדת לה קוצ'נה הנהדרת בטיילת אכלתי אנטי פסטי ומדליוני פילה בקר עם הרוטב בצד. ביקשתי מהשף לא לשים גבינות שמנות במנה הראשונה וככה אכלתי טוב, אכלתי טעים והכל לפי השיטה.

 

הרבה שאלו אותי איזה דיאטה אני עושה. איזה תפריט אוכל נתנה לי עדינה. השיטה היא כאמור להיות שבע במשך היום, לאכול כשש ארוחות, שתיים מהן גדולות. והכי חשוב - למדוד הכל. למשל ארוחה עם אורז? לא יותר משש כפות. קינואה - כנ"ל. והמדידה כמובן לפי פריט מבושל. בהתחלה כשהבטתי בצלחת זה נראה לי מעט, אבל אז הוספתי ערימה של ירקות (ללא הגבלה) ובסוף לא יכלתי לגמור מהצלחת.

 

אני כבר בתחילת החודש השני לשינוי שאני עושה ושמתי לב לדבר נוסף. אימוני הכושר הפכו לחלק בלתי נפרד מהיום שלי. באילת הייתי מזנק מהמיטה ועוד לפני ארוחת הבוקר ירדתי לחדר הכושר. בוקר אחד הליכון שעה, בוקר אחר אימון של אינטרוולים בדופק משתנה במשך 40 דקות. כמו ילד טוב הייתי מסמס לרועי המאמן ומקבל הודעות שמבהירות איזו קריעה מחכה לי אצלו כשאני חוזר לתל אביב.

 

תמיד סיפרו לי שאימוני כושר ממכרים. אני עדיין לא שם, אבל אחרי אימון, הגוף נשטף בהרגשה טובה, אתה מתמלא אנרגיה והכל מסביב נראה אופטימי. אז אולי בעצם אני כבר מכור.

 

בשבוע הזה אני בחו"ל, בקפריסין, שוב עומד למבחן, שוב מנסה להוכיח לעצמי שאני משנה את ההרגלים ומצליח. ביום שישי הקרוב השקילה אצל עדינה. בשבוע שאחרי זה נשדר את הפרק השני בסדרה. מקווה שבפרק הזה לא אעשה בושות - וארד.

 

לטור הראשון: ניב גלבוע מספרים על הקשיים של ההתחלה

 

רוצים לעודד את ניב גלבוע או לספר לו על הניסיון שלכם? הכנסו לפייסבוק שלו >>

 

 צפו בפרק הראשון: ניב גלבוע עולה על המשקל ופוצח בדיאטה

 

ביקורת המסעדות של ניב גלבוע

 
עוד כתבות במדור חצי שנה - 20 קילו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.