מתכון למאפה פילו במילוי סלמון וגבינות

 
אפשר למלא את עלי הפילו מראש ולאפות כשהאורחים מגיעים
אפשר למלא את עלי הפילו מראש ולאפות כשהאורחים מגיעים צילום: יח"צ
 
עודכן 01:47 13/12/2011
סהר רפאל

מאפה פריך של דפי פילו אפוי בתנור במילוי פילה סלמון, גבינות ופטריות

 
 
 
 
 

5-6 מנות

  

מצרכים:

250 גרם פילה דג סלמון טרי, מנוקה מעור ואדרות

3 עלי בצק פילו גדולים, חתוכים לשניים

50 גרם גבינת פטה

50 גרם גבינת מוצרלה

70 גרם פטריות טריות

בצל בגודל בינוני, מקולף

חופן קטן של עלי בזיליקום

מלח ופלפל לפי הטעם

מעט שמן, להברשת עלי הפילו

 

אופן ההכנה:

  • פורסים דק את הפטריות וקוצצים את הסלמון, הגבינות, הפטריות והבצל לקוביות קטנות בגודל אחיד.
  • מערבבים בקערה את כל המצרכים הקצוצים והפטריות ביחד עם עלי הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
  • פורסים את עלי הפילו על משטח עבודה ומורחים אותם בשמן.
  • מניחים את תערובת הסלמון והגבינות במרכז של כל עלה, ומקפלים את שני צדי העלה למרכז - כך שתיווצר צורת מלבן. מקפלים את שני הקצוות של המלבן כדי לסגור את המאפה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לבערך 6 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד.

 

המתכון באדיבות שף סהר רפאל למסעדת כרמים

 

מחפשים עוד מתכונים טעימים? נסו את אלה:

לזניית גבינות ואנטיפסטי

מרק בצל מוקרם

סלט עגבניות וגבינת פטה

גלילות חציל קלוי במילוי גבינות

מרק עגבניות ושעועית

תבשיל קציצות ואורז

טבעות דלורית במילוי בשר

פלפלים ממולאים בבשר ואורז

 

 
עוד כתבות במדור לפי מזג האוויר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.