אהרוני משיק סדרת כלי בישול

 
אהרוני משיק סדרת כלי בישול
אהרוני משיק סדרת כלי בישול צילום: יח"צ
 
עודכן 13:00 13/12/2011

במקום לנשנש קוראסון פותחים שקית של בייבי גזר שיצא בימים האלה לחנויות, מסעדת מל ומישל חוגגת יומולדת עם 5 שפים בכירים, מסעדת כרמא משיקה תפריט חורף, ארוחת שפים על הכנרת וישראל אהרוני משיק סדרת כלי בישול חדשה. חדשות האוכל

 
 
 
 
 

נשנושי גזר

כמה פעמים קרה לכם שהחלטתם לחתוך ירקות ולקחת איתכם בשקית כדי לא לנשנש שטויות בדרך? וכמה פעמים זה באמת קרה? - פעמיים, שלוש שבועיים למתמידים שבנינו. חברת שטראוס ביחד עם קיבוץ שלוחות החליטו להרים את הכפפה ולתת מענה בדיוק לאותם אנשים עסוקים שרוצים לשלב ירקות בשגרת היומיום.

 

המוצר החדש הוא בעצם גזר טרי ללא כל תוספות שקולף ונחתך לגודל גמדי ונארז באריזה אישית (או משפחתית). החברה אף מתחייבת להביא את הגזר לנקודות המכירה עד 24 שעות מרגע קטיפתו.

 

מבדיקה שלנו, מדובר בהחלט ברעיון מעולה שהצליח להלהיב את חברי המערכת שטעמו אותו (ובדרך עשו קולות של פיצוח גזר) ודרשו לדעת איפה משיגים וכמה תעלה השקית האישית.

 

כדאי לשים לב: הגזרים טריים ופציחים מיד בפתיחת השקית ולא נשמרים יותר מחצי שעה-שעה לאחר הפתיחה.

 

איפה וכמה: נשנושי גזר טריים (בייבי) באריזה אישית 150 גרם - 4.95 ש"ח, אריזה משפחתית 400 גרם - 9.90 ש"ח. האריזות ימכרו ברשתות השיווק ובחנויות הנוחות.

 

 
נשנושי גזר של שטראוס. פציחים, מתקתקים ומלאים בויטמין איי
נשנושי גזר של שטראוס. פציחים, מתקתקים ומלאים בויטמין איי צילום : שלומי ארביב
 

סדרת כלי בישול של השף ישראל אהרוני

הוא אחד השפים הגדולים בארץ, הם רשת חדשנית וצבעונית שמוכרת אביזרים וכלי מטבח. ביחד חברו שניהם להשקת סדרת כלי בישול שנבחרה על ידי אהרוני ותמכר בסניפי "חידושים" ברחבי הארץ. כלי המטבח החדשים שיובאו מארה"ב עשויים מאלומיניום יצוק ובעלי ציפוי מונע הדבקות שמשתלב בתוך החומר שממנו יוצר הכלי ולכן אינו יכול להתקלף.

 

הסדרה תקרא A-ware ותכלול, בשלב הראשון, 9 כלי בישול: מחבתות ( 20 ס"מ, 25 ס"מ, 30 ס"מ), מחבת סטייק, ווק אסיאתי (35 ס"מ), מחבת פלנצ'ה, תבנית צלייה (בשני גדלים) ומחבת ג'מבו רחבה כשבהמשך מתוכננים להגיע סירים, סכינים וכלי מטבח נוספים.

 

כחלק מההשקה סיפר אהרוני כי הסדרה החדשה היא שילוב של מחיר שנע בטווח הבינוני ולא קופץ לאלפי שקלים אך עם זאת נותן מענה מעולה לבשלן הביתי.

 

מבדיקה שלנו: המחבת אכן תפקדה בצורה מעולה ושכבה דקיקה של שמן הספיקה כדי לטגן מבלי לגרום לחזה עוף להדבק. אם זאת, צריך לקחת בחשבון שהכלים מעט כבדים בעיקר כשמורגלים להשתמש במחבתות הדקיקות שנמכרות בשוק.

 

כמה ואיפה: להשיג ברשת חידושים ובחנויות ברחבי הארץ. טווח המחירים ינוע מ- 249 ש"ח ועד 549 ש"ח.

 

 
סדרת כלי הבישול של אהרוני
סדרת כלי הבישול של אהרוני צילום : יח"צ
 

כרמא משיקה תפריט חורפי

באווירה הקרירה והרגועה של ירושלים, במרכז עין כרם, שוכנת מסעדת כרמא - ביסטרו ים תיכוני הממוקם במבנה אבן מרשים בן שתי קומות המעוטר באבן ירושלמית וקשתות ומציעה מרפסת גדולה ומקורה בקומה הראשונה ובקומה השנייה מרפסת המשקיפה על נופי הכפר הציוריים.

 

בקומת הכניסה של המסעדה, ניצב טאבון אותנטי שמפיק את הפוקאצ'ות המצוינות של "כרמא" אשר הפכו לאחת ממנות הדגל של המסעדה ואף מגיעות עם מבחר תוספות מיוחדות.

 

על המטבח מנצח השף והבעלים ארז שבו שהכין לכבוד החורף תפריט שכולו חום ונחמה - כתף טלה על מצע קוסקוס ומרק ירקות (84 ש"ח), פסטה שחורה עם פירות ים (79 ש"ח),  קדירת כדורי בשר - כדורי בשר טלה ופסטה חונקי כמרים ברוטב עגבניות, חצילים בזיליקום ומוצרלה (84 ש"ח), פורטר האוס, נתח במשקל 1.2 ק"ג הכולל סינטה ופילה על העצם. מוגש עם 3 תוספות - מומלץ לזוג (245 ש"ח ) ועוד.

 

איפה: מסעדת כרמא - עין כרם 74, ירושלים.

 

 
הפוקצ'ה הפופולרית
הפוקצ'ה הפופולרית צילום : רועי ברקוביץ'
 
 

מל ומישל חוגגת 5 עם 5 ארוחות מיוחדות

5 חברים טובים התאגדו יחד כי ליצור 5 ארוחות חגיגיות לכבוד יום ההולדת החמישי של מסעדת מל ומישל. אסף גרניט ממחניודה יבשל ביחד עם יוגב ירוס, שף המסעדה, ארוחה על קו ירושלים-תל אביב שתכלול פולנטה ותבשיל זנב שור, עומר מילר יתן טעימה ראשונה מ"שולחן" המסעדה החדשה שלו, שתיפתח ימים ספורים לאחר הארוחה, אלן טלמור יביא את הנקניקיות המפורסמות שלו לערב שרקוטרי איטלקי, שף קונדיטור אלון גולדמן יציג אינטרפרטציה אישית-מודרנית על קינוחים איטלקים וזאב דוניה, יינן יקב "סוסון ים" יגיע לערב יינן ויינות היקב ילוו תפריט שיותאם להם במיוחד.

 

תאריכי הארוחות:

26.12.11 - שף עומר מילר (חדר האוכל)

3.1.12 - השרקוטייר אלן טלמור

10.1.12 - שף אסף גרניט (מחניודה)  

17.1.12 - היינן זאב דוניה, הבעלים של יקב סוסון ים

24.1.12 - שף קונדיטור אלון גולדמן 

 

איפה ומתי: מל ומישל, בן יהודה 155 תל אביב, 03-5293232. חובה להזמין מקום מראש.

 

 
מארחים חברים. יוגב ירוס ועומר מילר
מארחים חברים. יוגב ירוס ועומר מילר צילום : יח"צ
 

ארוחת שפים על הכנרת

מסתבר שהשף אסף גרניט עסוק מאוד בימים אלה. רגע לפני שהוא מגיע לבשל במסעדת מל ומישל, יתארח גרניט במסעדת מרינדו בנמל (בשרית כשרה) של השף גיא בן שמחון. הארוחה מוגשת כחלק מאירועי פסטיבל טעם כנרת.

 

בין המנות שיוגשו בארוחה: אספרסו מרק ירקות כתומים, ריזוטו עם ראגו של פטריות וכמהין, בורקס פינוקים מלא דברים טובים, חמשוקה עם קבב, פיתה עם שקדי עגל  וחמוצים, תבשיל כתף טלה עם מח עצם ולקינוח: הרעלת שוקולד - המון שוקולד במגוון מרקמים וטקסטורות.

 

איפה וכמה: מרינדו בנמל - קיבוץ עין גב. 189 ש"ח כולל 4 סוגי יין, שילוו את הארוחה כולה. מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקום מראש.

 

 
הנוף על חשבון הבית. מרינדו בנמל
הנוף על חשבון הבית. מרינדו בנמל צילום : יח"צ
 
 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.