מתכון לעוגת קוקוס בחושה

הדפס
 
חלב קוקוס וקוקוס טחון בעוגה אחת
חלב קוקוס וקוקוס טחון בעוגה אחת צילום: שירן כרמל
 
עודכן 21:33 16/12/2011

טעם דומיננטי של קוקוס עם מעט אבקת כוסברה הופכים את העוגה הזאת לאחד הקינוחים המיוחדים והטעימים ביותר

 

מצרכים: 

100 גרם חמאה

80 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר

40 גרם (4 כפות) טרימולין . ניתן להשיג בחנויות המתמחות

120 גרם (2.5 ביצים) ביצים

80 (1/2 כוס) גרם קוקוס טחון

25 גרם (3 כפות) חלב קוקוס

6 גרם(1/2 כפית) אבקת כוסברה

120 גרם (1/2 כוס ועוד כף) חלב

160 גרם (3/4 כוס ועוד 1/2 כף) קמח

4 (1/2 כפית) גרם אבקת אפיה

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את החמאה, הסוכר והטרימולין במיקסר עם וו גיטרה.
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה לחמאה המוקצפת.
  • מערבבים את הקמח, הקוקוס והאבקות יחד.
  • מערבבים את חלב הקוקוס והחלב יחד.
  • מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח והחלב לחמאה המוקצפת ומקפלים עד לקבלת מסה הומוגנית.
  • משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 26 סנטימטר ויוצקים את המסה לתבנית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כ-30-35 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.

 

באדיבות שף-קונדיטור עמר זרניצקי-דרומי מבית הספר הגבוה לקולינאריה בישולים.

לעוד מתכונים מעולים כנסו ל-Manteka - פורטל הקונדיטוריה הישראלי.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

ריבועי לימון ממכרים

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

סופגניות במילוי קצפת ותותים

לביבות פפאנש

עוגת טים טם

עוגת תפוזים עם קוקוס

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.