מתכון לעוגת אינגליש קייק עם צימוקים

 
לא אוהבים צימוקים? החליפו בחמוציות, דובדבנים או פקאנים
לא אוהבים צימוקים? החליפו בחמוציות, דובדבנים או פקאנים צילום: שירן כרמל
 
עודכן 08:28 23/12/2011

הבחושה הקלאסית בתוספת צימוקים וניחוח עדין של תפוזים. רק להכין את התה ולהתענג

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם חמאה

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

3 ביצים

תמצית וניל (כפית וחצי) 5 גרם

קמח (כוס וחצי) 210 גרם

אבקת אפייה (חצי שקית + כף) 7 גרם

מיץ תפוזים (רבע כוס) 60 גרם

צימוקים (חצי כוס) 75 גרם

 

אופן הכנה:

  • במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם סוכר עד לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
  • מוסיפים את תמצית הווניל ואת הביצים בהדרגה.
  • מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומשאירים 3 כפות לערבב עם הצימוקים.
  • מוסיפים בהדרגה במהירות איטית במיקסר את הקמח ומיץ התפוזים.
  • מוסיפים את הצימוקים המקומחים ומערבבים היטב.
  • משמנים תבנית אינגליש קייק ושופכים את המסה פנימה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות למשך 35-40 דקות.
  • מוציאים ומצננים.

 

באדיבות שף-קונדיטור עמר זרניצקי-דרומי מבית הספר הגבוה לקולינאריה בישולים.

לעוד מתכונים מעולים כנסו ל-Manteka - פורטל הקונדיטוריה הישראלי.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

ריבועי לימון ממכרים

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

סופגניות במילוי קצפת ותותים

לביבות פפאנש

עוגת טים טם

עוגת תפוזים עם קוקוס

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.