מתכון לכרעיים בתנור

 
רק צריך להכין פירה ואתם מסודרים
רק צריך להכין פירה ואתם מסודרים צילום: נלי שפר
 
עודכן 07:28 01/01/2012

אהרוני מוכיח שלפעמים 10 דקות של עבודה מספיקות כדי להכין ארוחת צהריים מדהימה של כרעיים מקורמלות בתנור עם בצלים ורוטב מתקתק

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 בצלים אדומים קלופים, חצויים לאורכם

5 כרעיים חצויות

 

לרוטב:

3 כפות שמן זית

1/3 כוס חומץ בלסמי

2 כפות עלי תימין טריים

רבע כוס סוכר חום

4\3 כוס מים

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים לתבנית צלייה.
  • שמים בתבנית את הבצלים עם הצד החתוך כלפי מטה ואת העופות עם צד העור כלפי מטה.
  • מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
  • מוציאים, הופכים רק את העופות וצולים עוד כחצי שעה ללא נייר הכסף, עד שהרוטב נעשה קרמלי וקצת חרוך בשולי הכלי.
  • מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס ומגישים.

 

המתכון באדיבות ישראל אהרוני שהשיק כלי בישול מסדרת a-ware ברשת חידושים.

 

מחפשים עוד מתכונים עם עוף? נסו את אלה:

מתכון לקציצות עוף

עוף בתנור עם אורז

חזה עוף עם פטריות

מרק עוף עם אטריות

עוף בשזיפים

עוף ממולא אורז ושזיפים

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.