מתכון לסשימי לברק

 
סשימי לברק
סשימי לברק צילום: מתוך דף הבית
 
עודכן 12:15 03/01/2012

פרוסות דקיקות של דג לברק עם פלפל חריף, טחינה ומיץ עגבניות מרענן

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם פילה לברק ללא עור ועצמות

1 פלפל שיפקה חמוץ, פרוס דק

1 בצל ירוק פרוס דק

1/2 כוס טחינה מוכנה

מיץ משתי עגבניות

שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • פורסים את דג הלברק לפרוסות דקות מאוד.
  • מסדרים את פרוסות הסשימי על גבי צלחת הגשה, מכסים בשמן זית, מלח ופלפל ומסדרים את שאר הירקות והפלפל מלמעלה.
  • מזליפים מעט טחינה ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מהתכנית:

פרגיות עם ירקות ירוקים

פנקייקס מקמח מלא

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.