מתכון לפרגיות בסילאן עם ירקות ירוקים

 
פרגיות עם ירקות ירוקים
פרגיות עם ירקות ירוקים צילום: מתוך דף הבית
 
עודכן 12:49 03/01/2012

נתחי פרגיות עטופים בתערובת קייג'ון וסילאן, צרובים על המחבת ומוגשים עם ברוקולי, שעועית ותרד

 
 
 
 
 

מצרכים לפרגית:

1 ק"ג פרגיות

2 כפות גדושות תערובת קייג'ון

כף שטוחה סילאן

3 שיני שום כתושות

1/4 כוס שמן זית

 

ירקות ירוקים:

חצי ק"ג ברוקולי מופרד לפרחים

250 גרם שעועית ירוקה נקיה

150 גרם תרד

4 שיני שום פרוסות

1 גזר פרוס דק

שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל חומרי הפרגית ומניחים בצד.
  • חולטים במים רותחים את הברוקולי, השעועית והגזר כדקה ומעבירים למי קרח.
  • צולים את הפרגית במחבת כבדה למשך 4-5 דקות מכל צד.
  • במחבת נוספת מטגנים קלות את הירקות הירוקים והשום בשמן זית.
  • מגישים את הפרגיות עם הירקות.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מהתכנית:

סשימי לברק

פנקייקס מקמח מלא

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.