מתכון לפשטידות גבינה ופטריות

 
נראה מרשים יותר בתבניות אישיות
נראה מרשים יותר בתבניות אישיות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:02 04/01/2012

מנות אישיות של פשטידת גבינות עם פרוסות של פטריות ובצל מטוגן. מומלץ להגיש עם עגבניות שרי וענף טימין לקישוט וניחוח

 
 
 
 
 

10 טארטלטים

 

מצרכים לתערובת תפוחי אדמה:

2 כפות שמן זית

80 גרם בצל קצוץ לקוביות

3 שיני שום קצוצות

250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות

500 גרם תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם

1/2 כפית מלח ים אטלנטי

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

 

לבלילת הביצים:

7 ביצים

40 גרם חלב

60 גרם גבינת כבשים חתוכה לקוביות

מלח

פלפל שחור

אגוז מוסקט

 

לקישוט:

עגבניות שרי וענף תימין

 

אופן הכנת תערובת תפוחי האדמה:

  • קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות.
  • מחממים את שמן הזית במחבת, מקפיצים בצל עד להזהבה.
  • מוסיפים שום, פטריות, פרוסות תפוחי אדמה ומתבלים. מצננים.

 

בלילת הביצים:

  • מערבבים את כל המרכיבים.
  • מאחדים את בלילת הביצים עם תערובת תפוחי האדמה ומניחים בצד למשך 10 דקות.

 

הרכבה וסיום:

  • משמנים את תבניות הטארטלטים בחמאה רכה (ניתן בנוסף לרפד בנייר אפייה) ויוצקים מהבלילה לתבניות.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך 15 דקות.
  • מקשטים בעגבניות שרי וענף תימין.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מהתכנית:

לחמניות גבינה

קיש גבינה

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.