מתכון ללחמניות גבינה

הדפס
 
לחמניות גבינה עם גרעיני דלעת
לחמניות גבינה עם גרעיני דלעת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:02 04/01/2012

רכות, שמנמנות ומנוקדות בגרעיני דלעת - גלית והנס ברטלה מכינים לחמניות גבינה מעולות

 

20 לחמניות

 

מצרכים לסטרטר:

150 גרם קמח לחם

150 גרם מים

5 גרם שמרים טריים

 

לתערובת הגבינה:

100 גרם קשקבל מגוררת דק

40 גרם חלב

60 גרם גבינת מסקרפונה

4 כפות גרעיני דלעת

פלפל לבן

אגוז מוסקט

 

לבצק:

350 גרם קמח לחם

170 גרם מים

10 גרם שמרים טריים

305 גרם סטרטר מוכן מראש

15 גרם מלח

 

לעיטור:

גרעיני דלעת

 

אופן הכנת הסטרטר:

  • מערבבים היטב את כל המרכיבים ומכסים למשך שעה.

 

מלית הגבינה:

  • מערבבים היטב את כל המרכיבים יחד ומניחים בצד.

 

הכנת ההבצק:

  • מעבדים את כל מרכיבי הבצק, כולל הסטרטר, למשך 2 דקות.
  • מוסיפים את המלח.
  • מניחים את הבצק להתפחה למשך שעה.
  • מחלקים את הבצק ליחידות של 40 גרם ומכדררים לעיגולים אחידים.
  • מעבירים את מלית הגבינה לשק זילוף עם צנתר חלק קטן קוטר 8.
  • ממלאים את הלחמניות במלית ומניחים הפוך על מגש מקומח להתפחה של שעה.
  • הופכים את הלחמניות הממולאות על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, כ- 15 דקות.
  • אחרי 12 דקות אפייה, ניתן להוריד את החום ל- 200 מעלות.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מהתכנית:

פשטידות גבינה ופטריות

קיש גבינה

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.