מתכון לעוף צרוב

 
עוף צרוב
עוף צרוב צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:29 07/01/2012

עוף שלם עם מעטה פריך, צרוב על מחבת עם פלחי לימון וראש שום. מומלץ להגיש לצד פירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

עוף במשקל 1.7-2 ק"ג חתוך פרפר

1 ראש שום חצוי

חצי לימון

מלח

פלפל

4 ענפי טימין (רק העלים)

 

אופן הכנה:

  • בסיר קנדלה מניחים את העוף על הצד של העור ומתבלים במלח ופלפל.
  • מניחים ליד את הלימון והשום, מניחים מעל העוף סיר מים כבד (כמו משקולת) וצורבים כ-15 דקות מכל צד.
  • מגישים עם מעט לימון סחוט, שום והטימין הקצוץ.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מהתכנית:

קארי סלמון ואורז

קציצות הודו ולימון

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.