מתכון לקארי דגים על אורז אדום

 
קארי דגים על אורז אדום
קארי דגים על אורז אדום צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:29 07/01/2012

נתחי סלמון ברוטב חלב קוקוס, סויה וכוסברה לצד אורז אדום שסופג את הטעמים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג סלמון נקי מעור ועצמות וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

1 מיכל חלב קוקוס

4-5 כפות רוטב סויה

כף סוכר

צרור כוסברה קצוצה

1 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ

כף גדולה קארי ירוק

צרור בצל ירוק קצוץ

2 כוסות אורז אדום מבושל לפי הוראות יצרן

 

אופן הכנה:

  • בסיר בינוני שמים את כל המצרכים פרט לסלמון ולאורז ומבשלים כ-5 דקות.
  • מוסיפים את הסלמון ומבשלים 5 דקות נוספות.
  • מגישים את הקארי על האורז האדום ומקשטים בכוסברה טריה קצוצה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מהתכנית:

עוף צרוב

קציצות הודו ברוטב לימון

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.