מתכון לקציצות הודו בלימון, כמון ותרד

 
קציצות הודו ברוטב לימון ושום
קציצות הודו ברוטב לימון ושום צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 07:52 08/01/2012

קציצות עסיסיות בניחוח שום ופטרוזיליה ברוטב לימון עם צ'ילי, כמון ותרד

 
 
 
 
 

מצרכים לקציצות:

1/2 ק"ג בשר הודו טחון

1 ביצה

2 כפות פירורי לחם

צרור כוסברה קצוצה

בצל בינוני קצוץ דק

1 פלפל אדום קצוץ (גמבה)

3 שיני שום קצוצות

צרור פטרוזיליה קצוצה

 

מצרכים לרוטב:

1 בצל גדול פרוס

4 כוסות תרד שטוף

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור כוסברה קצוצה

4 שיני שום פרוסות

פלפל צ'ילי טרי פרוס דק

4 כפות שמן זית

כפית גדושה כמון

מיץ מלימון אחד

2-3 כוסות מים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הקציצות, יוצרים כדורים במשקל 70 גרם ושומרים בצד.
  • מטגנים את השום והבצל ומוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הקציצות ומבשלים 35 דקות נוספות.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מהתכנית:

עוף צרוב

קארי סלמון ואורז

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.