מתכון לסלמון צרוב עם בצלים

 
סלמון צרוב, בצלים חרוכים ורוטב פלפלת
סלמון צרוב, בצלים חרוכים ורוטב פלפלת צילום: מתוך עמוד הבית
 
עודכן 21:41 14/01/2012

רצועות בצל צרובות על המחבת עם נתח סלמון עסיסי ברוטב שמנת עם חרדל ושום

 
 
 
 
 

מצרכים:

ק"ג סלמון נקי מעצמות וחתוך ל-4 מנות

8 פרוסות בעובי 2 ס"מ של בצל לבן

2 מיכלים שמנת מתוקה

1 כף חרדל גרגרים

כפית פלפל שחור גרוס

כפית גרידת לימון

צרור עירית קצוצה

1 כף סוכר חום

מלח

פלפל

1/4 כוס שמן זית

2 שיני שום פרוסים דק

 

אופן הכנה:

  • במחבת כבדה יוצקים מעט שמן זית וצורבים את הבצלים כדקה מכל צד.
  • מתבלים במלח, פלפל וסוכר וצורבים עד שזה מזהיב ומניחים בצד.
  • מבשלים בסיר קטן יחד את כל חומרי הרוטב ומצמצמים לחצי עד שזה מסמיך ומניחים בצד.
  • במחבת כבדה צורבים את הסלמון כ-5 דקות מכל צד.
  • להגשה בצלחת מניחים את הבצלים מעל את הסלמון ויוצקים מעל את הרוטב.

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.