מציירות קולינריה • בלוג אוכל מאויר

 
salt & padli קשה להגות קל להתאהב
salt & padli קשה להגות קל להתאהב צילום: מתוך הבלוג
 
עודכן 07:57 16/01/2012

הכירו את מיכל פדלון ועדי עמנואל, 2 מעצבות שהחליטו לשלב בין עולם העיצוב לאהבה הגדולה לאוכל. וגם: מתכונים מאוירים לעוגת תפוחים ב-3 שלבים ועוגיות תפוחים ושיבולת שועל

 
 
 
 
 

שתיהן הגיעו מתחום העיצוב והאיור ולמרות השוני בתפיסת עולם הקולינריה (האחת קלאסית והשנייה אוהבת להפתיע) מצאו מכנה משותף שמשלב את הפן הויזואלי עם מתכונים שנעטפו בשובבות קסומה.

 

אם להודות על האמת, כבר במבט ראשון הסתבר לי שמדובר בשילוב שהוא לא רק יחודי ומקורי, אלא בעיקר מהווה השראה ומעלה חיוך על הפנים. בתוך ים בלוגי האוכל שקיימים ברשת, היה מרענן לראות משהו אחר, כזה שלוקח את עולם האוכל למקום שנע בין סקלת הילדים לתחום המבוגרים.

 

הבלוג עושה כרגע את צעדיו הראשונים ברשת ולמרות שלא תמצאו בו ולו תמונה אחת, מדובר בהחלט בלינק ששוה לחזור אליו כדי להתעדכן ולקבל השראה.

 

אז רגע לפני שאתם קופצים לבלוג salt & padli, קבלו 2 מתכונים טעימים במיוחד.

 

עוגת תפוחים ב-3 שלבים • פדלי - מיכל פדלון 

המתכון הזה נוצר על ידי חברתה של סבתא שלי מלונדון. היה לה שם עץ תפוחים ענק ובאחת העונות, כשהיו לה המון תפוחים, היא הגתה את המתכון המהיר, פשוט וטעים הזה. 

 

 

עוגיות התפוחים של סולט • עדי עמנואל

תפוחים, תפוחים. רק בריאות, כמו שאמא שלי היתה אומרת וכשאין תפוחים בבית אפשר להסתפק ברסק תפוחים. עם טאץ' חורפי של קינמון ושיבולת שועל, יוצא חטיף טעים ובריא.

 

 
 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.