מתכון לפיננסייר פירות

 
פיננסייר במילוי קצפת ופירות
פיננסייר במילוי קצפת ופירות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:08 18/01/2012

עוגות קטנות ומרשימות עם שקדים וניחוח וניל במילוי קצפת ופלחי פירות מעל

 
 
 
 
 

תבנית סיליקון באבא רום

 

מצרכים לעוגות:

50 גרם קמח

50 גרם אבקת סוכר

60 גרם אבקת שקדים

קורט אבקת אפייה

1/4 מקל וניל חצוי לאורכו

75 גרם חמאה מומסת

4 חלבונים

 

לציפוי:

250 מ"ל שמנת מתוקה

30 גרם אבקת סוכר

פילטים מתפוז אחד

פילטים מאשכולית אחת

תות שדה

 

אופן הכנה:

  • מאחדים את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת השקדים, אבקת האפייה ותוכן מקל הוניל ומעבדים קלות במעבד המזון.
  • מחממים את החמאה בסיר עד רתיחה ומבשלים כ 2 דקות נוספות, עד שצבע החמאה הופך חום בהיר.
  • מוסיפים את החמאה למעבד המזון ומעבדים קלות.
  • מוסיפים את החלבונים, מעבדים עד לקבלת עיסה אחידה ומעבירים לקערה נקייה.
  • עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות.
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים לתבנית עד 3/4 הגובה.
  • אופים 13 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.

 

הכנת הציפוי:

  • מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצף יציב.
  • מעבירים את הקצף לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על הפיננסיירים.
  • מסדרים את פלחי הפירות ואת התותים על הקצפת ומגישים.

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.