מתכון לעוגת סולת ותפוזים

 
עוגת סולת ותפוזים
עוגת סולת ותפוזים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:09 18/01/2012

עוגת סולת רכה בניחוח עז של תפוזים עם ציפוי מיוחד של שבבי קוקוס

 
 
 
 
 

תבנית אינגליש 35 ס"מ

 

מצרכים לעוגה:

5 ביצים

100 גרם סוכר

60 גרם שמן זית

60 גרם שמן קנולה

200 גרם מיץ תפוזים

100 גרם קמח

150 גרם סולת

70 גרם קוקוס

14 גרם אבקת אפייה

 

לסירופ:

200 גרם מים

170 גרם סוכר

מיץ מ-1/2 לימון

 

לציפוי:

100 גרם קוקוס

 

אופן הכנת העוגה:

  • מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח ובהיר.
  • מוסיפים בהדרגה את שמן הזית, הקנולה ואת מיץ התפוזים.
  • מוסיפים את הקמח, הסולת, הקוקוס ואת אבקת האפייה, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בלילה אחידה.
  • יוצקים את המסה לתבנית אינגליש קייק 35 ס"מ.
  • אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.

 

הסירופ:

  • מרתיחים את כל החומרים ומוזגים על העוגה בצאתה מהתנור כשהיא עדיין בתבנית.

 

הציפוי:

  • מוציאים את העוגה מהתבנית ומצפים אותה בקוקוס.

 

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.