מתכון לקנלוני במילוי תרד וריקוטה

 
קנלוני במילוי גבינה ותרד. הכי איטליה שיש
קנלוני במילוי גבינה ותרד. הכי איטליה שיש צילום: איתיאל ציון
 
עודכן 19:04 18/01/2012
אוכל נענע 10

קלאסיקה איטלקית - צינורות פסטה במילוי תרד טרי, גבינת ריקוטה ורוטב של שמנת ופרמז'ן

 
 
 
 
 

מצרכים:

450 גרם דפי פסטה טריה

ביצה

 

למילוי:

200 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם פרמז'ן מגורר

100 גרם גבינת מוצרלה

200 גרם עלי תרד טרי נקיים וחתוכים לרצועות

חצי בצל חתוך לקוביות

4 כפות שמן זית

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

 

לרוטב:

250 מ"ל שמנת מתוקה

כוס חלב

50 גרם פרמז'ן מגורר

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מכינים את המילוי: מטגנים בצל בשמן זית, מוסיפים את התרד ומטגנים יחד עוד כדקה - שתיים. מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומצננים.
  • מערבבים את התרד עם הגבינות ומעבירים לשקית זילוף.
  • ממלאים את הקנלוני: חותכים את דפי הפסטה לרצועות, מזלפים פס מילוי בדופן אחת של הבצק ומגלגלים. מניחים בתבנית משומנת.
  • מכינים את הרוטב: בסיר קטן מערבבים שמנת מתוקה, חלב, גבינת פרמז'ן מגוררת, מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה עד שהפרמז'ן נמסה.
  • מכסים את הקנלוני עד לכדי כיסוי מלא, מפזרים פרמז'ן מעל ומכניסים לתנור חם.
  • אופים בטמפרטורה של 200-250 מעלות במשך 25-30 דקות או עד להשחמה.

 

המתכון באדיבות חברת פסטה דלה קזה

 

מחפשים עוד מתכוני פסטות? נסו את אלה:

פסטה ברוטב בולונז

ספגטי ברוטב עגבניות

אומלט אטריות

מתכון לקיגל

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.