מתכון לקוביות טלה עם מסבחה חצילים

 
ראגו טלה ומסבחה חצילים
ראגו טלה ומסבחה חצילים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:57 21/01/2012

השף אבי ביטון מכין קוביות טלה מתובלות מעל מסבחה של חצילים קלויים עם טחינה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג שוק טלה קצוץ דק בסכין (לא בשר טרי)

2 בצלים קצוצים דק

1 כפית כמון

1 כפית בהרט

רבע כפית כורכום

5 תרמילי הל כתושים

4-5 כפות שמן זית

3 חצילים

1 וחצי כוסות טחינה מוכנה

מלח

שמן זית

 

אופן הכנה:

  • קולים את החצילים וקולפים.
  • במחבת כבדה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הבצל.
  • מוסיפים את הבשר והתבלינים ומתבלים במלח, מטגנים כ-3-4 דקות נוספות.
  • מערבבים את החצילים עם הטחינה.
  • מניחים על צלחת את החצילים והטחינה, מעל את בשר הטלה ובצל טרי חתוך לרצועות. מגישים עם פיתות חמות.

 

רוצים לראות איך אבי ביטון הכין את המנה? צפו בתכנית המלאה >>

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.