מתכון לקדירת שוקי עוף עם אורז לבן

 
קדירת שוקי עוף, יין לבן וירקות שורש על אורז לבן
קדירת שוקי עוף, יין לבן וירקות שורש על אורז לבן צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:12 21/01/2012

שוקי עוף צרובים עם עגבניות בצל וגזר ברוטב יין לבן. מוגש לצד אורז לבן או פירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 שוקי עוף נקיים

3 גזרים פרוסים ל-2 ס"מ

2 בצלים פרוסים דק

1 שורש פטרוזיליה פרוס דק

1 שורש סלרי חתוך לקוביות

3 עגבניות קצוצות

צרור טימין

1 עלה דפנה

בקבוק יין לבן יבש

1/4 כוס שמן זית

כוס קמח

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מקמחים את שוקי העוף.
  • בסיר גדול יוצקים שמן זית וצורבים את העוף במשך 3 דקות. מוציאים.
  • שמים את כל ירקות השורש בסיר, מחזירים את שוקי העוף, היין ושאר התבלינים.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה וחצי.
  • מגישים עם מעט אורז או פירה.

 

רוצים לראות איך אבי ביטון הכין את המנה? צפו בתכנית המלאה >>

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.