מתכון למוס שוקולד עם בננות מקורמלות

 
מוס שוקולד ובננות
מוס שוקולד ובננות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:00 30/01/2012

השילוש הקדוש - שוקולד בננות וקוקוס בקינוח אחד שיקצור המון מחמאות

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר איכותי

150 מ"ל שמנת מתוקה

60 גרם חמאה

2 ביצים מופרדות

3 בננות בשלות

2 כפות ברנדי

1 כף סוכר

 

אופן הכנה:

  • בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה עד לרתיחה, מכניסים את השוקולד, מערבבים ומסירים מהאש.
  • מוסיפים 30 גרם חמאה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את החלמונים ומערבבים מקררים מעט.
  • בסיר נוסף מקציפים חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתוך השוקולד המקורר. שמים במקרר למשך לשעתיים.
  • במחבת כבדה ממיסים חמאה, מוסיפים בננות, ברנדי וסוכר ומקרמלים עד להזהבה.
  • מגישים בכוסות אישיות - מוס בתחתית ומעל את הבננות.
  • ניתן לפזר קוקוס, אגוזים, שקדים ופיסטוקים.

 

רוצים לראות איך אבי ביטון מכין את המנה? צפו בתכנית המלאה

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.