מתכון לפילה בורי עם חצילים

 
פילה בורי בפפריקה מעושנת, חצילים שרופים ושמנת חמוצה
פילה בורי בפפריקה מעושנת, חצילים שרופים ושמנת חמוצה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 15:57 30/01/2012

פילה בורי בפפריקה מעושנת עם חצילים קלויים ושמנת חמוצה מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 פילה בורי נקי מעצמות

4 חציל בלאדי

1/4 כוס שמן זית

כף פפריקה מעושנת

שמנת חמוצה 28% שומן (של פעם)

צרור בצל ירוק קצוץ

 

אופן הכנה:

  • קולים את החצילים ומקלפים (עדיף להשאיר את החציל שלם עם הגבעול - אך ללא קליפה).
  • מתבלים את הדג במעט מלח, משמנים בשמן זית וצורבים על גבי מחבת דקה מכל צד.
  • מפזרים פפריקה מעושנת וצולים בגריל למשך 7-10 דקות.
  • בצלחת הגשה שמים את החציל מעל את הדג ויוצקים מעט שמנת חמוצה.
  • מזלפים שמן זית ובצל ירוק קצוץ ומגישים.

 

רוצים לראות איך אבי ביטון מכין את המנה? צפו בתכנית המלאה

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.