השף יונתן רושפלד מבשל בחיתולים

 
עודכן 20:57 31/01/2012

קייטרינג טבעוני מגיע לחתונות, כריך עשוי כולו מעוף במקום לחמניה, השף יונתן רושפלד אימץ שיטה חדשה - בישול בחיתולים וארה"ב מתכוננת לסופרבול ותאכל למעלה ממיליארד כנפיים. חדשות האוכל 31.01.12

 
 
 
 
 
  • בשבועות האחרונים השף יונתן רושפלד אימץ שיטת בישול חדשה, כל יום שני הוא עורך במסעדה שלו - יבנה מונטיפיורי, בישול בחיתולים.

 

  • טרנד האוכל הבריא מגיע גם לחתונות - מהיום ניתן להזמין קייטרינג טבעוני אורגני שיהפוך את האירוע שלכם לגורמה בריא.

 

  • חדשות קולינריות מסעירות מיפן - מאכל חדש הגיע לסניפי קנטקי פרייד צ'קן, כריך עשוי מעוף במקום מלחמניה.

 

  • היום השחור של קהילת העופות - ארה"ב מתכוננת לסופרבול, במהלכו ייאכלו 1.25 מיליארד כנפי עוף.

 

מדבר מהבטן - בלוג האוכל של עמית אהרנסון

 

אל תפספסו:

ישראל אלופת אירופה באפייה

אוכלים שוקולד בעבודה? אתם כנראה משועממים

כתב ברייל על המבורגרים

מסעדת הלו קיטי נפתחה בסין

המבורגר שגדל בצלחת מעבדה

חיים כהן פותח מסעדה

אוהבים מתוק? אתם כנראה אנשים ידידותיים

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.