מתכון לרוסטביף בצימיצ'ורי

 
רוסטביף בצימיצ'ורי, טחינה גולמית וסלט עגבניות
רוסטביף בצימיצ'ורי, טחינה גולמית וסלט עגבניות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 07:42 05/02/2012

נתחי סינטה בתנור עם שיני שום ורוטב צ'ימיצ'ורי מוגשים לצד סלט עגבניות וטחינה גולמית

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 וחצי קילו סינטה

10 שיני שום

1/4+1/4 כוס שמן זית

2 כפות צימיצ'ורי

1/2 כוס טחינה גולמית

2 עגבניות

צרור בצל ירוק

צ'ילי טרי

מלח גס

פלפל שחור גרוס דק

 

אופן הכנה:

  • מעסים את הרוסטביף במלח, פלפל ושמן זית, יוצרים חריצים ודוחפים את שיני השום והצ'ימיצ'ורי פנימה.
  • צולים בתנור ב-250 מעלות, 30 דקות ומורידים טמפרטורה ל-200 מעלות. צולים 30 דקות נוספות.
  • קוצצים את העגבניות לקוביות ואת הצ'ילי והבצל לפרוסות דקות.
  • מערבבים את חומרי הסלט בקערה.
  • פורסים את הסינטה לפרוסות של 1 ס"מ ומגישים עם טחינה גולמית וסלט עגבניות.

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.