מתכון לסטייק עם בטטות צלויות

 
סטייק עם בטטות צלויות
סטייק עם בטטות צלויות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 07:54 05/02/2012

פרוסות דקות של נתח שייטל צלוי במחבת לצד בטטות בתנור עם טחינה וסילאן

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 פרוסות דקות של שייטל

4 בטטות קטנות

1/2 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס סילאן תמרים

1/4 כוס שמן זית

מלח

פלפל

1 וחצי כוסות מלח גס

 

אופן הכנה:

  • מסדרים במגש את המלח הגס ומעל מניחים את הבטטות. אופים בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות.
  • במחבת כבדה יוצקים מעט שמן זית וצולים את השייטל כחצי דקה מכל צד.
  • בצלחת הגשה מסדרים את הבטטות, חוצים לאורך, מפזרים מלח ופלפל, טחינה וסילאן. מגישים עם הבשר.

 

 
עוד כתבות במדור עמוד הבית עם השף אבי ביטון - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.