מתכון לאסאדו בקר עם גריסי פנינה

 
ריח הבשר מתפזר בבית
ריח הבשר מתפזר בבית צילום: יחצ טמפל בר
 
עודכן 11:51 08/02/2012

מקבלים את החורף - קוביות אסאדו ברוטב פיקנטי עם תבשיל ירקות וגריסי פנינה

 
 
 
 
 

מצרכים לאסאדו:

2 ק"ג בשר אסאדו חתוך לקוביות

1/2 ק"ג גריסי פנינה

200 גרם עגבניות לחות קצוצות

2 כפות פפריקה

3 שיני שום קצוצים

1 פלפל חריף קצוץ

2/3 כוס בצל קצוץ

1 כף ציר בקר

1 כף ציר עוף

1 כפית פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  • מטגנים במשך 5 דקות את השום, הבצל והפלפל החריף במעט שמן זית.
  • מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כ-10 דקות.
  • לאחר מכן מוסיפים את העגבניות הלחות ומים, כ-5 ס"מ מעל הבשר ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
  • מוסיפים את הפפריקה ומבשלים כ-3 שעות נוספות עד שהבשר רך.
  • מוסיפים את הפלפל השחור, ציר העוף וציר הבקר ומערבבים.

 

מצרכים לתבשיל ירקות:

300 גרם תפוח אדמה חתוך קטן

300 גרם גזר פלחים או גזר גמדי

250 גרם שעועית ירוקה עדינה

300 גרם גריסי פנינה

 

אופן הכנה:

  • מכניסים את כל הירקות לרוטב ומבשלים כ-20 דקות.
  • לאחר מכן מוסיפים את הגריסים, מבשלים עוד כ-15 דקות מכבים את האש ומכסים למשך שעתיים.

 

אופן הגשת המנה:

  • מפרידים את הבשר מהרוטב.
  • בצלחת עורמים את הגריסים ומניחים מעל את נתחי האסאדו.

 

המתכון באדיבות טמפל בר - פאב אירי.

 

תחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.