מתכון לאוסובוקו בבירה וירקות שורש

 
אוסובוקו בבירה וירקות שורש
אוסובוקו בבירה וירקות שורש צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 12:48 09/02/2012

פרוסות אוסובוקו בבישול איטי עם ירקות שורש מטוגנים בבירה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 פרוסות של אוסובוקו

מעט קמח

מלח

פלפל

פלפל גרוס

4 כפות שמן זית

2 גבעולי תימין

2 גבעולי רוזמרין

3 עלי דפנה

8 גרגירי פלפל אנגלי

1 בצל גדול קצוץ גס

1 ראש שום חצוי לרוחבו

3 גזרים חתוכים לפיסות

3 שורש פטרוזיליה קלופים חתוכים לפיסות

2 ראשי סלרי חתוכים לפיסות

2 בקבוקי בירה

 

אופן הכנה:

  • ממליחים, מפלפלים ומקמחים את הנתחים.
  • משחימים בשמן כמה דקות ומוצאים מהתבנית.
  • מטגנים מעט את הירקות, יוצקים לסיר את הבירה, מביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הבשר לתבנית, מכסים בנייר כסף, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-3 שעות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

מרק בצל עשיר בטעמים

מרק קרם פטריות

כדורי בשר בניחוח כמון

ממליגה רומנית

מרק עוף של סבתא

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.