תחרות מתכוני חורף • מרק כתום

 
סמיך, משביע ובעיקר טעים בטירוף
סמיך, משביע ובעיקר טעים בטירוף צילום: נוי שניר
 
עודכן 00:15 18/02/2012

נוי שניר מלמדת אתכם איך להכין מרק כתום עם בטטות, תפוחי אדמה, גזרים וקרוטונים שמוסיפים טעם וקראנצ'יות

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 בצל גדול

5 שיני שום כתושות

2 בטטות גדולות

2 תפו"א גדולים

3 גזרים בינוניים

1.5 ליטר מים רותחים

1 כף גדושה אבקת מרק

חופן פטרוזיליה

כף עירית

כף אורגנו

מלח, פלפל

חופן קרוטונים (לא חובה)

 

אופן הכנה:

  • קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גסות.
  • מחממים 3-4 כפות שמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים כדקה.
  • מוסיפים את הירקות לפי הסדר ומערבבים.
  • מוזגים פנימה את המים, מוסיפים את אבקת המרק ותבלינים (אין צורך לקצוץ).
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה 45 דקות.
  • סוגרים את הלהבה וטוחנים את תכולת הסיר בעזרת בלנדר ידני.
  • מגישים עם חופן קרוטונים.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.